Haberler için Tıklayınız.

Sektörüm Dergisi - Alkan Aydınlatma Düzenlediği Kıbrıs Tatilinde Bayileri İle Bir Araya Geldi

Sektörüm Dergisi - Alkan Aydınlatma Düzenlediği Kıbrıs Tatilinde Bayileri İle Bir Araya Geldi
Sektörüm Dergisi - Alkan Aydınlatma Düzenlediği Kıbrıs Tatilinde Bayileri İle Bir Araya Geldi

 Alkanlar Kardeşler ve Alkan Aydınlatma bayi proje partnerleri ile geride kalan yoğun çalışma temposunun yorgunluğunu atmak üzere Kıbrıs’ta tatil organize etti. Kıbrıs tatili 24-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. Alkan Kardeşler ve Alkan Aydınlatma 2022 yılı boyunca büyük başarılara imza attığı bayi proje partnerleri ile yılın yorgunluğunu atmak üzere 24-27 Kasım tarihleri arasında Kıbrıs’ta bulunan Girne Merit Park Otel’de bir araya geldi.

 

 

 

 Kıbrıs seyahatine 2022 yılı boyunca bir aile edasıyla çalışarak değerli işler ve projeler gerçekleştiren tüm bayiler katıldı. Sektörün önde gelen iş insanları Kıbrıs tatili boyunca keyifli dakikalar geçirdi. Alkan Aydınlatma’nın misafirleri için özenle hazırladığı 4 günlük yoğun programda Girne Kalesi, Kapalı Maraş, Kıbrıs Şehitliği ve Ören gibi Kıbrıs’ın tarihi ve kültürel turistik alanları vardı. Kıbrıs gezisi kapsamında tarihi ve kültürel durakların yanı sıra yemek ve eğlence organizasyonları da yer aldı.

 Kıbrıs tatili boyunca çeşitli kültürel ve tarihi bölgeleri gözlemleme şansı bulan ve eğlence organizasyonlarında motivasyonunu arttıran Alkan Aydınlatma misafirleri arasında gelişen ilişkiler yakın gelecekte gerçekleştirilebilecek nitelikli çalışmaların temellerini attı.

 Kıbrıs seyahatine ev sahipliği yapan Alkan Aydınlatma ve bayiler geçmiş projeler ve gelecekte yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu. Sektör emekçilerinin bir araya geldiği tatilde, keyifli bir sektörel ortam oluştu.

 4 gün boyunca dolu dolu ve faydalı geçen programın sonunda tüm misafirlerin tatilden memnuniyetle ayrılması Alkan Aydınlatma tarafından mutlulukla karşılandı.

 Alkan Aydınlatma Kıbrıs tatilinin sonunda, 1967 senesinden bu yana devam eden serüveninde kendilerine yol arkadaşlığı yapan tüm bayilerine teşekkürlerini iletti.

Haber :  Sektörüm Dergisi      
https://www.sektorumdergisi.com/alkan-aydinlatma-duzenledigi-kibris-tatilinde-bayileri-ile-bir-araya-geldi/

ALKAN


Merkez Ofis | PERPA

Alkan Kardeşler Elektrik San.Tic.A.Ş.

Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:1 No:9/0044
Okmeydanı,
İstanbul - TÜRKİYE


Telefon :

T: +90 212 210 06 26

F: +90 212 210 06 33


E-Mail :

alkan@alkankardesler.com


Menü

Bizi Takip Edin.

alkan instagram alkan facebook alkan youtube

Alkan Kardeşler A.Ş. | Copyright © 2024